Kleinschalige kinderopvang bij gastouder

Gastouderopvang

Ik vang kinderen op in de leeftijd van 0 tot 4 jaar, daarnaast is BSO opvang mogelijk voor kinderen van in de buurt gelegen scholen. De gastouderopvang is open op woensdag, donderdag en vrijdag

Bij Kinderopvang De Bolderwagen worden maximaal 6 kinderen per dag opgevangen. Overdag (tijdens schooltijden) zijn er meestal 4 of 5 kinderen aanwezig.

Bij het onderdeel Is er nog plaats? kunt u direct zien of er nog plek beschikbaar is.

 

logozondertekst_kleur.jpg

 

Opvang bij een gastouder is een zeer persoonlijke vorm van kinderopvang. De opvang vindt immers plaats in mijn eigen huis en ik ben de enige pedagogisch werker waar u mee te maken heeft.  Mijn huis is volledig ingericht op kleine kinderen, eigenlijk is het een klein kinderdagverblijf in een huiselijke omgeving. Bij Kinderopvang De Bolderwagen wordt uw kind voelt uw kind zich thuis in een veilige en geborgen omgeving. Er zijn meestal meerdere kinderen van diverse leeftijden tot 4 jaar in de opvang aanwezig. Ieder kind mag zijn wie die is en er is respect voor elkaar. Kinderen kunnen zich bij mij in een veilige en vertrouwde omgeving ontplooien tot een zelfstandig individu en ieder leert op zijn/haar eigen wijze. Daarbij is spelen voor deze jonge kinderen de manier om de wereld en zichzelf te ontdekken.

 

Als gastouder ben ik gecontroleerd door de GGD en  goedgekeurd.  Mijn naam vindt u terug in het LRK (landelijk register kinderopvang) nummer 135387747. Daarnaast sta ik ingeschreven bij de KvK (Kamer van Koophandel) onder nummer 50316400. 

Maak een Gratis Website met JouwWeb